Tapahtumat

Tienoo.fi-sivuston ja perhekotoutumismallin julkaisuwebinaari

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Yhteiset Lapsemme ry:n Kohdataan kotona -hankkeessa on kehitetty uudenlainen perhekotoutumisen asiakastyömalli kotoutumisen tueksi maahanmuuton alkuvaiheessa. Perhekotoutumismallissa painottuvat lähialueen palveluihin tutustuminen, harrastukset, ryhmätoiminta, digitaidot, suomen kieli ja yhteiskuntatieto.

Työskentelyn tavoitteena on osallisuuden ja itsenäisen toimijuuden vahvistuminen sekä sosiaalisten verkostojen laajentuminen.

Hankkeessa on kehitetty myös kotoutumista tukeva Tienoo.fi-mobiilisivusto. Suomeen muuttaneet saavat sivuston kautta tietoa mm. yhteiskunnasta, löytävät lähialueen palvelut ja voivat kehittää digitaitojaan tutoriaalivideoiden avulla. Sivuston kehityksessä on huomioitu luku –ja kirjoitustaidottomat maahanmuuttajat.

Tienoo.fi-sivusto ja perhekotoutumismalli julkaistaan torstaina 27.8.2020 klo 10-12 pidettävässä webinaarissa.

Tule saamaan ideoita ja ottamaan heti uusia menetelmiä käyttöösi kototutumisen tueksi!

Tilaisuus on avoin kaikille, mutta se on suunnattu erityisesti kunnan ja kolmannen sektorin työntekijöille, jotka kohtaavat työssään hiljattain Suomeen tai uuteen kuntaan muuttaneita maahanmuuttajia.

Ilmoittaudu tämän Webropol-kyselyn kautta viimeistään 21.8.2020 mennessä:
https://webropol.com/s/julkaisuseminaari27082020

Julkaisutilaisuus järjestetään verkossa. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille ohjelman ja linkin webinaariin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja antavat:

Emmi Lainà
Hankepäällikkö
044 7211 254
emmi.laina@yhteisetlapsemme.fi

Jenny Starck
Hankesuunnittelija
044 7211 239
jenny.starck@yhteisetlapsemme.fi

Salla Kallio
Hankesuunnittelija
044 7211 231
salla.kallio@yhteisetlapsemme.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.