Tapahtumat

Taksvärkki Maailma kylässä -festivaaleilla: Viestejä maailman nuorille ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Taksvärkki ry on tuttuun tapaan mukana Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingin Kaisaniemessä 25.–26.5. Ständillämme pääset tutustumaan nuorten ihmisoikeuksia ja osallistumista tukevaan työhön. Tarjolla on myös oppilaitoksille suunnattuja maksuttomia globaalikasvatuksen materiaaleja. Koko festivaalin ajan paikalla on Taksvärkin vapaaehtoisia globaalikasvatuksen kouluttajia kertomassa fiiliksiään ja kokemuksiaan työstään Taksvärkillä. Heiltä saa tietoa erilaisista vapaaehtoistyömahdollisuuksista sekä juuri käynnissä olevasta vapaaehtoishausta. Samalla voit osallistua Ruohonjuuren herkkukassin arvontaan.

Keskellä Mahdollisuuksien tori -telttaa sijaitsevalla pisteellämme pääset lukemaan maailman nuorille kirjoitettuja viestejä ja voit myös jättää joukkoon omasi. Tässä esimakua guatemalalaisen Leylanin ajatuksista: ”Me sanomme aina mielipiteemme, vaikka vähän pelottaisikin, jotta maailmassa ei olisi vääryyttä.”

Tule tutustumaan Taksvärkkiin ja ständiimme (A106) Kaisaniemen puiston Mahdollisuuksien tori -telttaan. Löydät meidät läheltä Ilmastoystävällistä pomppurataa ja Warm Waters -valokuvanäyttelyä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.