Tapahtumat

Syömään! – Around the table

Järjestäjä
Paikkakunta
Tampere
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa Amnestyn järjestämälle perhelounaalle lauantaina 23.3. Kello 13.00 Punaisen Ristin Tampereen osaston tiloihin (Otavalankatu 12)! Kaikki ovat tervetulleita tilaisuuteen, yksin tai yhdessä läheisten kanssa! Tarjolla on vegaaninen lounas ja puhetta perheenyhdistämisestä.

Syömään! – Around the table -tapahtumassa vietetään aikaa yhdessä hyvän ruoan ja keskustelun merkeissä. Tilaisuus on osa Amnesty Internationalin Suomen osaston kampanjaa perheenyhdistämisen puolesta.

Kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan ja avustamaan ruuanlaitossa kokkina toimivaa Ahmed Fahadya. Voit myös vain istahtaa pöytään jakamaan ja kuuntelemaan muiden osallistujien ajatuksia, muistoja ja unelmia mukavien pöytäisäntien ja -emäntien ohjauksessa.

Tarjolla on vegaaniystävällinen irakilainen menu, johon kuuluu muun muassa tapsia, hummusta ja tabboulehia.

Tilaisuudessa kuullaan myös asiantuntijan puheenvuoro perheenyhdistämisestä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta pöytävaraus on suositeltava tilan ja tarjoilun vuoksi.

Ilmoittauduthan siis: amjad.sher(at)amnesty.fi

Tilaisuus on lapsiystävällinen, joten olet tervetullut perheen kera.

Ota mukaan muitakin tuttuja ja naapureita! Ei haittaa vaikkei sinulla olisi omaa perhettä, täällä tunnet olosi kotoisaksi kanssamme.

Sydämellisesti tervetuloa! #perheenpuolesta

Aika ja paikka: lauantaina 23.3. Kello 13.00, Punainen Risti, Otavalankatu 12, 33100 Tampere

Jokaisella on oikeus perheeseen. Allekirjoita vetoomus: Perheenyhdistämistä on helpotettava! http://amnesty.fi/perheenpuolesta

Tapahtuma Facebookissa!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.