Tapahtumat

Siviilien puolustus -opintopiiri: Algerian väkivallattomat liikkeet

Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Siviilien puolustus -opintopiiri kokoontuu jälleen! Tällä kertaa keskustelun aiheena on viime vuosikymmenten aikana Algeriassa ja etenkin maan ammattiyhdistysliikkeen piirissä syntyneet väkivallattoman toiminnan muodot sekä vuonna 2019 alkanut rauhanomainen kansannousu. Aiheesta alustaa rauhantutkija ja -aktivisti Karim Maïche ja tapahtuman juontaa Aseistakieltäytyjäliiton puheenjohtaja Lassi Raivonen.

Siviilien puolustus -projektin tarkoitus on kehittää itse organisoitu sekä johdettu väkivallaton puolustusratkaisu sotilaallisia ja muita väkivaltaisia pakkotoimia vastaan. Opintopiirissä väkivallattomuutta opiskellaan, harjoitellaan sekä kehitetään keskustelun kautta.

Opintopiirin kokoontumiseen ovat tervetulleita kaikki sen arvot ja tavoitteet jakavat henkilöt. Kokoontuminen on osoitteessa https://meet.jit.si/Siviilienpuolustus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.