Tapahtumat

SASKin lähettiläskoulutus

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

SASK kouluttaa uusia SASK-lähettiläitä vuosittain. Vuoden 2021 ensimmäinen lähettiläskoulutus käynnistyy lauantaina 6.2. virtuaalisesti hyödyntäen Microsoft Teams sekä Howspace-alustoja. Koulutus päättyy lauantaina 13.2. Koulutus pitää sisällään webinaareja (6.2. ja 13.2.), verkostoitumista muiden SASK-lähettiläiden kanssa sekä itseopisekelumateiraalia. Koulutusta edeltää pieni ennakkotehtävä, joka puretaan yhdessä koulutuksen ensimmäisessä webinaarissa.

Työpajoja ja keskustelua

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa SASKin työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASK-lähettiläitä. Lähettiläät voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle. Koulutukseen mukaan voi hakea kaikki työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneet henkilöt, aiempaa tietoutta asioista ei tarvita.

Lähettiläskoulutukseen osallistuu eri ikäisiä ja eri taustaisia ihmisiä ympäri Suomen. Yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ihmisoikeuksiin ja halu tietää, mitä itse voi tehdä asioiden muuttamiseksi.  Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa, joten hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoa SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Haku on käynnissä 27.1. asti. Valinnoista ilmoitetaan 31.1. mennessä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.