Tapahtumat

SASK-leffailta – Reilumpia rypäleitä!

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa mukaan SASK-leffailtaan!

Jokainen katsoo itsenäisesti Tom Heinemannin Bitter Grapes -dokumenttielokuvan. Kokoonnumme kaikki yhdessä keskustelemaan aiheesta 28.5. klo 19–20.

Elokuvassa kerrotaan työntekijöiden työoloista viinitiloilla, ja siitä, kuinka erilaiset rakenteet estävät köyhyyden kierrettä katkeamasta. Osa sisällöstä voi olla järkyttävää herkimmille.

Elokuvan pääsee katsomaan täältä. Elokuvan kesto on 57 minuuttia. Mukaan videokeskusteluun (28.5. klo 19–20) pääsee täältä.

Mukana leffaillassa vastaamassa kysymyksiin ja jakamassa kokemuksia Etelä-Afrikan viinitiloilta käyneet Palvelualojen ammattiliitto PAMin kansainvälisen järjestötyön asiantuntija Mari Taivainen ja SASKin viestintäpäällikkö Lotta Jokinen.

Kommentteja tai kysymyksiä dokumenttielokuvasta ja sen käsittelemistä aiheista voi esittää etukäteen julkaisemalla Facebook-tapahtumassa tai sähköpostitse roosa.rusanen@sask.fi. Kysymyksiä ja kommentteja pääsee esittämään myös leffaillan etätapaamisessa.

Tapahtumat

Naisten Pankki Open 2020 -avauskisa
Vapaaehtoistyön muisteluilta
Art 2030 - Agenda 2030

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.