Tapahtumat

SASK-keskusteluilta – Kenet Afrikan vapaakauppasopimus vapauttaa?

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa mukaan SASK-keskusteluiltaan!

Jokainen kuuntelee itsenäisesti SASKin Afrikka edellä podcast-sarjan kolmannen jakson ’Kenet Afrikan vapaakauppasopimus vapauttaa?’. Kokoonnumme kaikki yhdessä keskustelemaan aiheesta 17.3. klo 18–19.

Afrikan vapaakauppasopimuksen on tarkoitus luoda maailman suurin vapaakauppa-alue. Toteutuessaan sopimus kattaisi lähes puolitoista miljardia ihmistä 55 maassa. Toiveena on, että se mullistaa alueen talouden ja saa Afrikan maat käymään enemmän kauppaa keskenään. Mutta mitä vapaakauppasopimus todella aiheuttaa Afrikassa? Onko se vastaus kasvavaan nuorisotyöttömyyteen? Kuka valvoo työehtojen toteutumista, kun sopimus saatetaan voimaan? Aiheesta keskustelemassa podcastissa ovat Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön SAK:n kansainvälisten asioiden päällikkö Pekka Ristelä sekä SASKin kansainvälisen toiminnan päällikkö Juha Vauhkonen.

Podcastin kesto on 40 minuuttia.

Kuuntele podcast täältä.

Mukaan videokeskusteluun (17.3. klo 18–19) pääsee linkin kautta, joka laitetaan SASKin sivuille myöhemmin.

Kommentteja tai kysymyksiä podcastista ja sen käsittelemistä aiheista voi esittää etukäteen sähköpostitse roosa.rusanen@sask.fi. Kysymyksiä ja kommentteja pääsee esittämään myös keskusteluillassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.