Tapahtumat

Peacemakers-ilta

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Suomen YMCA:n liitto järjestää avoimen Peacemakers-illan tiistaina 22.9. 2020. Tapahtuma on osa Nuorten rauhanviikkoa.

Illan aikana keskustellaan Afrikan megatrendeistä kuten ilmastonmuutoksesta, väestönkasvusta ja muuttoliikkeestä. Lisäksi etsitään vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on nuorten rooli kestävän tulevaisuuden ja rauhan rakentamisessa? Miten koronavirus vaikuttaa Afrikan maissa?

Illan keskusteluissa on mukana ulkoministeriön Afrikka-politiikan johtava asiantuntija Martti Eirola.

Keskustelua alustavat Gambian opintomatkailijat omilla havainnoillaan. Lopuksi kuullaan, mitä mahdollisuuksia YMCA:n Peacemakers-verkosto tarjoaa erityisesti kansainvälisistä teemoista ja vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille ja miten kansainväliseen työhön voi päästä mukaan.

Tilaisuus järjestetään Hotelli Arthurin kokoustiloissa Helsingissä (Vuorikatu 17). Korvaamme nuorille osallistujille julkisen liikenteen matkakulut edullisimman vaihtoehdon mukaisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville.

Järjestämme tilaisuuden noudattaen THL:n ja OKM:n ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisissä kokoontumisissa. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön osallistujamäärän rajaamiseksi ja turvaväleistä huolehtimiseksi. Tilaisuudessa on saatavilla käsidesiä ja hengityssuojaimia. Myös Hotel Arthurissa huolehditaan hygieniasta tehostetusti. Huolehdithan lisäksi omalta osaltasi kaikkien turvallisuudesta, noudatat huolellista käsi- ja yskimishygieniaa etkä saavu paikalle mikäli havaitset itselläsi mitään hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.