Tapahtumat

Opettajat kestävän tulevaisuuden tekijöinä -verkkokurssi 29.3.–16.8.

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Opettajille tehty verkkokurssi (3 op) syventää ymmärrystä siitä, kuinka ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja kiertotalous liittyvät toisiinsa ja kestävän kehityksen kokonaisuuteen. Kurssi lisää perustietoja, joita voit hyödyntää kestävän kehityksen ja kestävän elämäntavan tuomisessa osaksi opetusta ja oppilaitoksen arkea.

Opettajat kestävän tulevaisuuden tekijöinä -verkkokurssi (3 op)

Kenelle? Opettajat kestävän tulevaisuuden tekijöinä -täydennyskoulutus on suunnattu peruskoulun, lukion, ammatillisen opetuksen sekä vapaan sivistystyön opettajille.

Suorittamistapa: itsenäinen opiskelu, tehtävät.

Kesto: Verkkokurssin voi suorittaa osissa omalla ajalla 16.8. mennessä. Laajuus on kolme opintopistettä.

Verkkokurssin sisältö: kurssi syventää ymmärrystä siitä, kuinka  ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja kiertotalous liittyvät toisiinsa ja kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä siitä, miten opettajat voivat edistää kestävää kehitystä ja kestävää elämäntapaa osana opetusta ja oppilaitoksen arjessa. Kurssi perustuu YK:n aineistoihin ja erityisesti Suomen osalta niitä täydentäviin materiaaleihin ja tehtäviin. Kestävän kehityksen asiantuntijoina kurssilla puhuvat muun muassa presidentti Tarja Halonen, WWF Suomen pääsihteeri, kauppatieteiden tohtori (kestävä kehitys) Liisa Rohweder ja Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri Petteri Taalas. Mukana ovat myös mm. sanataidekouluttaja Aleksis Salusjärvi ja koulutuksen tasa-arvosta väitöskirjaa valmisteleva Minja Koskela.

Koulutus toteutetaan Opetushallituksen myöntämällä tuella.

Ilmoittaudu

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.