Tapahtumat

Nuorten Muutoksen iltapäivä

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

lmoittaudu nuorten Muutoksen iltapäivä -seminaariin!

Amnestyn Suomen osasto haluaa kutsua nuoria yhteiskunnallista muutosta ja ihmisoikeuksien puolustamista käsittelevään seminaariin Helsinkiin 30.8. iltapäivällä.

Tapahtuma järjestetään Kino Reginassa, keskustakirjasto Oodissa klo 13-15 (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki). Tapahtuman tavoitteena  on voimaannuttaa nuoria toimimaan yhteiskunnassa ja esitellä heille vaikuttamismahdollisuuksia muun muassa ilmastonmuutoksen torjunnan ja ihmisoikeuskysymysten parissa.

Seminaarissa kuullaan puhevuoroja ihmisoikeuspuolustajilta. Puhujina ovat mm. Päivystävä saamelainen ja sisäministerin eduskunta-avustaja Petra Laiti, nuorten ilmastodelegaatti Sara Nyman, feministisen ja antirasistisen kansalaisjärjestö Fem-R:n viestintävastaava Jenny Kasongo,  Suostumus2018-aktiivi ja Vasemmistonuorten puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan sekä Miehet ry:n puheenjohtaja Janne Salakka. Seminaarin teemoina ovat muun muassa translaki, suostumus, ilmastoaktivismi sekä antirasistinen toiminta. Teemojen kautta käsitellään ajankohtaisia ihmisoikeuskysymyksiä sekä kuullaan miten niiden eteen tehdään työtä Suomessa ja maailmalla. Samalla nuoret saavat erinomaisia esimerkkejä, siitä millaista aktivismi näiden teemojen parissa on ihmisoikeuspuolustajien henkilökohtaisten tarinoiden kautta.

Toivomme myös nuorilta kysymyksiä ja teemoja puhujien käsiteltäväksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta https://www.amnesty.fi/muutoksen-iltapaiva-ihmisoikeuspuolustajat/

Tilaisuuteen mahtuu 250 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja nuorten mahdolliset kysymykset viimeistään 27.8. mennessä. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse.

Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteyden kautta. Linkki tilaisuuden striimaukseen lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätietoa tapahtumasta: konsta.hyotyla@amnesty.fi ja emma.aman@amnesty.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.