Tapahtumat

Maan ystävien uusien ilta

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Kaihertaako sielussasi halu toimia ekologisesti kestävämmän ja sosiaalisesti oikeudenmukaisemman maailman puolesta yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Maan ystävien uusien iltaan: pääset tutustumaan monipuolisiin toimintamahdollisuuksiin, joita Maan ystävät tarjoaa ja kohtaamaan samanhenkisiä ihmisiä. Luvassa on myös mielenkiintoinen videotuokio sekä siihen liittyvää leppoisaa jutustelua.

Klo 18:00 - 18:20 Alkusanat ja nimikierros
Klo 18:20–18:40 Maan ystävien yleisesittely
Klo 18:40–18:55 Ruokatoimintaryhmän esittely
Klo 18:55–19:05 Tauko
Klo 19:05–19:20 Helsingin paikallisryhmän esittely
Klo 19:20–20:15 Planeetta on tulessa! -sarjan katsomista
Klo 20:30–21:00 Keskustelua sarjasta ja aktivismista

Tapahtumaan voi osallistua etäyhteydellä tai tulemalla paikan päälle järjestötila Ulrikaan. Mikäli osallistut paikan päällä ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 3.10. kello 22 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helsinki(a)maanystavat.fi. Ulrikan osoite on Leppäsuonkatu 11 ja sisäänkäynti on Leppäsuonkadun varrella olevan pienen aukion puolella pyörätelineiden vieressä. Sisään päästäksesi soita ovella olevaan puhelinnumeroon ja odota, että sinut tullaan hakemaan. Ulrikaan päästäkseen ei tarvitse kulkea portaita (rakennuksessa on hissi), mutta sisätiloissa on joitakin kynnyksiä.

Etäyhteydellä osallistuvat saavat linkin videopuheluun tapahtumapäivänä Facebook-tapahtuman kautta.

Muutos ei tapahdu itsestään – se on tehtävä!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.