Maan ystävien syysväentapaaminen | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Maan ystävien syysväentapaaminen

Järjestäjä

Maan ystävät

Paikkakunta

Helsinki

Alkamisaika

Päättymisaika

Maan ystävien seuraava valtakunnallinen väentapaaminen järjestetään marraskuisena viikonloppuna 4.–6.11.2022. Kaikki Maan ystävien toiminnasta kiinnostuneet ovat tälläkin kertaa tervetulleita mukaan tapaamiseen!

Tapaamme (koronatilanteen niin salliessa) Meriharjun luontotalolla Vuosaaren Skatanniemessä Helsingissä. Kokoontumisessa huomioidaan aluehallintoviraston määräykset sekä Helsingin kaupungin leirikeskusten turvallisuus- ja hygieniaohjeet. Suurimpaan osaan ohjelmasta on myös mahdollista osallistua etäyhteyden kautta. Paikalle voit saapua joko koko tapahtuman ajaksi (luontotalolla on hyvät yöpymismahdollisuudet) tai vain osaksi aikaa.

Syysväentapaamisen yhteydessä järjestetään myös syysvuosikokous, jossa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä valitaan yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtajisto. Myös vuosikokoukseen voit osallistua etäyhteyden kautta.

Nyt onkin hyvä hetki asettua ehdolle ensi vuoden hallitukseen!  Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja halutessasi myös CV:n hallitukselle: hallitus [at] maanystavat.fi 31.10. mennessä.

Maan ystävien jäsenille väentapaamiset ovat maksuttomia ja lähtökohtaisesti matkakulut korvataan. Muille osallistumismaksu on 10 euroa. Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi verkossa.

Ilmoittautuminen avataan Maan ystävien sivuilla myöhemmin.