Tapahtumat

Maan ystävien syysväentapaaminen

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Maan ystävien seuraava valtakunnallinen väentapaaminen järjestetään marraskuisena viikonloppuna 5.–7.11.2021. Kaikki Maan ystävien toiminnasta kiinnostuneet ovat tälläkin kertaa tervetulleita mukaan tapaamiseen.

Tapaamme (koronatilanteen niin salliessa) Meriharjun luontotalolla Vuosaaren Skatanniemessä Helsingissä. Kokoontumisessa huomioidaan aluehallintoviraston määräykset sekä Helsingin kaupungin leirikeskusten turvallisuus- ja hygieniaohjeet. Suurimpaan osaan ohjelmasta on myös mahdollista osallistua etäyhteyden kautta.

Syysväentapaamisen yhteydessä järjestetään myös syysvuosikokous, jossa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä valitaan yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtajisto. Myös vuosikokoukseen voit osallistua etäyhteyden kautta.

Nyt onkin hyvä hetki asettua ehdolle ensi vuoden hallitukseen!  Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja halutessasi myös CV:n hallitukselle: hallitus(at)maanystavat.fi 31.10. mennessä.

Maan ystävien jäsenille väentapaamiset ovat maksuttomia ja lähtökohtaisesti matkakulut korvataan. Muille osallistumismaksu on 10 euroa. Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi verkossa.

Ohjelmatiedot päivittyvät lähempänä tapahtumaa, jolloin julkaistaan myös tarkempi aikataulu.

Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen 31.10. mennessä tämän linkin kautta.

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa erilaisiin käytännön asioihin ja ohjelmaan liittyen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa mukaan! 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.