Tapahtumat

Maan ystävien ilmastokampanjatapaaminen

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Tule päättämään Maan ystävien ilmastokampanjan tulevaisuudesta!

Vuosittainen tapaaminen järjestetään lauantaina 19.9. klo 13–16.30 etäyhteydellä osallistujien terveyden turvaamiseksi. Linkki tapaamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Kampanjatapaamisessa tehdään päätökset toiminnan isoista linjoista sekä valitaan ohjausryhmä ja ilmastokampanjavastaavat. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Äänivaltaa päätöksenteossa voivat käyttää Maan ystävien jäsenet.

Tapahtumassa käydään läpi Maan ystävien ilmastokampanjan (Hiilivapaa Suomi) tilanne sekä suunnitellaan kampanjan jatkoa.
Ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään 17.9. osoitteeseen ilmasto@maanystavat.fi.

Tapahtuma sopii sekä vanhoille aktiiveille että uusille kiinnostuneille!
Tervetuloa!

***
Maan ystävien tapahtumissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Friends of the Earth International -verkoston jäsenyyskriteereiden mukaan kaikenlainen syrjintä on ehdottomasti kiellettyä, kohdistuipa se sitten sukupuoleen, syntyperään, uskontoon, kansallisuuteen, kieleen tai ihonväriin. Turvalliseen tilaan liittyy myös ajatus, ettemme tahattomasti vie tilaa toisilta ja että riippumatta henkilökohtaisista piirteistä (esim. introverttisyys ja ekstroverttisyys) jokainen meistä huolehtii, että kaikki kokevat olonsa luontevaksi ja vaivattomaksi. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.