Tapahtumat

Maailma kylässä -festivaaliradio

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Maailma kylässä -festivaaliradion ohjelmassa visioidaan kestävää tulevaisuutta presidentti Tarja Halosen kanssa ja juhlistetaan YK:n 75-vuotisjuhlavuotta. Lisäksi kuullaan muun muassa artisti Nicole Willisin ja dokumentaristi Iara Leen haastattelut. Tervetuloa kuuntelemaan Festivaaliradiota festivaaliviikonloppuna 23.–24.5. kello 12–19.

Lauantain lähetyksen polkaisevat käyntiin musiikkitoimittaja DJ Bunuel ja Mieletöntä Valoa -toiminnan Emma Lehtovuori. Kaksikon jälkeen ääneen pääsee tuottaja-toimittaja Toimi Tytti. Päivän aikana keskustellaan esimerkiksi tulevaisuudesta ja sen pelosta. Haastateltavina ovat muun muassa presidentti Tarja Halonen, tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelo ja Turun piispa Kaarlo Kalliala.

Sunnuntaina lähetyksen aloittaa juontaja J-P Hietsilta, ja myöhäisiltapäivässä puikkoihin pääsevät toimittaja Renaz Ebrahimi ja Mieletöntä valoa -toiminnan Jani Välimäki. Päivän aikana pohditaan muun muassa, viekö koronavirus meitä kohti kestävämpää talousjärjestelmää. Lisäksi luvassa Anna Cadian ja Bridge 47 -hankkeen yhteistyössä toteuttama ohjelma siitä, miten tarinoiden avulla voidaan saada ihmiset ajattelemaan rooliaan globaalissa maailmassa.

Dokumentaristi Iara Leen haastattelu ja dokumenttielokuvia

Asiantuntijahaastattelujen lisäksi festivaaliradio tarjoaa ohjelmaa kulttuurinnälkäisille. Viikonlopun aikana kuullaan Helsingissä asuvan artisti Nicole Willisin ja brasilialaissyntyisen dokumentaristi Iara Leen haastattelut. Festivaaliviikonlopun aikana Leen elokuvia on katsottavissa Maailma kylässä -festivaalin YouTube-kanavalla.

Musiikin erikoisohjelmaa on luvassa molempien päivien lopuksi. Lauantaina ohjelmasta vastaavat Boom Shakalaka -kollektiivissa vaikuttavat DJ Hermanni ja DJ Goodblood ja sunnuntaina Papá Montero.

Verkkoradion livestriimi

Verkkoradion livestriimi on katsottavissa festivaaliviikonloppuna 23.–24.5. klo 12–19 Mieletöntä valoa -toiminnan verkkosivuilla. Linkki lähetykseen lisätään myös Maailma kylässä -festivaalin verkkosivuille ennen tapahtuman alkua. Lisäksi lähetystä voi kuunnella Helsingin Lähiradion taajuudella 100,3 MHz.

Festivaaliradion ohjelmakartta löytyy uutiskirjeen lopusta ja täydentyy festivaaliviikolla. Järjestäjätahot pidättävät oikeuden muutoksiin.

Osallistu nimikilpailuun ja yleisökyselyyn 24.5. mennessä

Maailma kylässä -festivaali uudistuu ja muuttaa vuodesta 2021 alkaen Suvilahden tapahtuma-alueelle. Myös nimen uudistaminen on mietinnässä. Osallistumalla yleisökyselyyn ja nimikilpailuun 24.5. mennessä voit vaikuttaa tapahtuman tulevaisuuteen.

Tästä pääset osallistumaan yleisökyselyyn. Nimikilpailuun voit osallistua lisäksi festivaalin sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostitse info@maailmakylassa.fi. Nimikilpailun pääpalkintona on Pelago-polkupyörä. Lisäksi kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan 30 kappaletta 2020-festivaalin t-paitoja. Lue lisää nimikilpailusta ja uudistuksesta.

Ohjelmakartta

Tapahtumat

Naisten Pankki Open 2020 -avauskisa
Vapaaehtoistyön muisteluilta
Art 2030 - Agenda 2030

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.