Maailma kylässä 27.–28.5. | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Maailma kylässä 27.–28.5.

Järjestäjä

Maailma kylässä

Paikkakunta

Helsinki

Alkamisaika

Päättymisaika

Helsingin Suvilahdessa järjestettävän Maailma kylässä -festivaalin teemana on tänä vuonna Muutosvoima!

Musiikin ja puheohjelman lisäksi tapahtumassa on paljon näkemistä ja tekemistä koko perheelle sekä reilut 200 näytteilleasettajaa järjestöistä ruokamyyjiin. 

Ohjelmassa muun muassa presidentti Tarja Halosen ja aktivisti Ida Korhonen keskustelu toivosta ekokriisissä ja tavoittelemisen arvoisesta tulevaisuudesta. Näkemyksensä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kertovat myös Aktivistimummot-liikkeen perustaja Eeva-Riitta Piispanen, ukrainalainen aktivisti Tonya Melnyk ja vegaaniaktivisti Benjamin Pitkänen

Musiikin muutosvoimasta kertovat esimerkiksi israelilaispersialainen laulaja Liraz sekä ukrainalaiskanadalainen Balaklava Blues.

Festivaalilla esiintyvät myös valloittavista esiintymisistään tunnettu laulaja-lauluntekijä Jesse Markin, naisten oikeuksiin ja rasismiin kantaaottava rap-artisti Yeboyah sekä progressiivista rockia psykedeelisin vivahtein soittava Von Hertzen Brothers, joka tuoreimmalla vuonna 2022 julkaistulla Red Alert in the Blue Forest -albumillaan ottaa kantaa luonnon ja vanhojen metsien suojelun puolesta.