Maahanmuuttopoliittinen vaalikeskustelu – Mikä on ihmisoikeuksien painoarvo? | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Maahanmuuttopoliittinen vaalikeskustelu – Mikä on ihmisoikeuksien painoarvo?

Järjestäjä

Pakolaisneuvonta

Paikkakunta

Hybriditapahtuma

Alkamisaika

Päättymisaika

Tuleeko oikeutta hakea turvapaikkaa kunnioittaa ja puolustaa kaikissa tilanteissa? Mitä seuraavan hallituksen tulisi tehdä paperittomien vaikean tilanteen ratkaisemiseksi tai kohtuuttoman vaikean perheenyhdistämisen helpottamiseksi? Millaista maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa puolueet ajavat seuraavalle hallituskaudelle? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia maahanmuuttopoliittisessa vaalipaneelissa!

Kiinnostavassa ja ajankohtaisessa vaalikeskustelussa selvitetään puolueiden ja eduskuntaan pyrkivien ehdokkaiden näkemyksiä maahanmuutto- ja turvapaikkapoliittisiin kysymyksiin. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen Pakolaisapu, Amnesty International Suomi, Lastensuojelun Keskusliitto, Pakolaisneuvonta, Pelastakaa Lapset ry, kirkkohallitus ja Helsingin tuomiokirkkoseurakunta.

Keskusteluun osallistuvat kevään 2023 eduskuntavaalien ehdokkaat Alviina Alametsä (vihreät), Anders Adlercreutz (RKP), Aura Salla (kokoomus), Veronika Honkasalo (vasemmisto), Johanna Laisaari (SDP) ja Arto Antturi (KD). Keskustan mahdollinen osallistuja ilmoitetaan myöhemmin. Osallistuvien ehdokkaiden puolueet ovat vastanneet pakolais- ja lapsijärjestöjen yhteiseen puoluekyselyyn. Keskustelun juontaja toimii toimittaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Maryan Abdulkarim.

Maahanmuuttopoliittinen vaalikeskustelu maanantaina 20.3. klo 17–19 Helsingin tuomiokirkon kryptassa, osoitteessa Kirkkokatu 18, Helsinki. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa Suomen Pakolaisavun tai Helsingin tuomikirkkoseurakunnan YouTube-kanavalla.

Tuomiokirkon kryptan sisäänkäynti sekä Kirkkokadulta, että hissillä tuomiokirkon kirkkosalista. Tila on esteetön. Tervetuloa!

Seuraa tilaisuutta Youtubessa:
@Pakolaisapu
@tuomiokirkkoseurakunta