Tapahtumat

Länsi-Sahara-solidaarisuus­viikonloppu

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään 19.–20.12.2020 solidaarisuustapahtuma, jolla tuetaan äänistudion rakentamista Bojjadorin pakolaisleirille.

Tapahtumassa on näyttelyitä, performanssitaide-esitys, elokuvanäytöksiä, puheita ja keskusteluja, sekä mahdollisuus ostaa joululahjoja ja tukea hanketta.

Luovutamme myös adressin Länsi-Saharan vapauttamisen puolesta eduskunnan Länsi-Sahara-ystävyysseuralle. Tapahtuman ohjelma julkaistaan lähiviikkoina.

Länsi-Saharan vapautusliikkeen Polisarion ja Marokon väliset taistelut päättyivät jo vuonna 1991, mutta konflikti on edelleen ratkaisematon ja Länsi-Sahara miehitetty. Noin 100 000 sahrawia elää pakolaisleireillä, joissa olosuhteet ovat vaikeat ja tulevaisuuden näkymät olemattomat. Tule osoittamaan tukesi!

Solidaarisuustapahtuma järjestetään ottaen huomioon yleisön ja järjestäjien turvallisuus. Tapahtumassa on rajoitettu yleisökapasiteetti ja tiloissa on otettu turvavälit huomioon. Tapahtumaan saapuminen on ehdottomasti kielletty, jos sinulla on koronaviruksen oireita tai olet karanteenissa. Suosittelemme kasvomaskin ja koronavilkun käyttöä ja jaamme kertakäyttömaskeja ovella. Tapahtuman WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä tapahtumatilassa.

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

Mukana järjestämässä: Pand – Taiteilijat rauhan puolesta, Spartacus-säätiö, Rauhanpuolustajat ja Kansainvälinen Solidaarisuustyö.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.