Tapahtumat

Kestävän kehityksen tavoitteet 1 vuotta & Maailman parhaita uutisia

Järjestäjä
Alkamisaika
Päättymisaika

Kestävän kehityksen tavoitteiden yksivuotispäivän kunniaksi Kehys, Suomen YK-liitto, UNDP:n Suomen toimisto ja paikalliset YK-yhdistykset jalkautuvat aamuruuhkaan jakamaan Maailman parhaita uutisia.

Aika: pe 23.9. klo 7.30–10.00
Paikka: Helsingin päärautatieasema

Tempauksen tarkoituksena on juhlia kaikkia maailman maita koskevia kestävän kehityksen tavoitteita ja toimintaohjelmaa. Vuosi sitten maailman maat pääsivät sopuun uusista kestävän kehityksen tavoitteista ja toimintaohjelmasta, jotka tunnetaan nimellä Agenda 2030.

Agenda 2030 on YK:n jäsenmaiden yhdessä sopima suunnitelma, jonka avulla voimme yhdessä ratkaista globaaleja ongelmia. Kestävän kehityksen tavoitteiden päämääränä on äärimmäisen köyhyyden poistaminen ja kestävä kehitys, joka ottaa niin ympäristön, talouden kuin ihmisten hyvinvoinnin huomioon.

Tapahtuma on samalla osa ympäri Eurooppaa vietettävää Maailman parhaat uutiset – teemapäivää. Maailman parhaat uutiset kertovat kestävän kehityksen tavoitteista ja erityisesti siitä, että nämä tavoitteet ovat saavutettavissa. Vaikka maapallomme tilanne näyttääkin välillä huolestuttavalta, on ihmiskunta myös ottanut viime aikoina suuria edistysaskelia, joista Maailman parhaat uutiset kertovat.

Maailman parhaat uutiset -lehden on eri kielillä kustantanut Euroopan komissio ja sisällön on tuottanut Tanskan World's Best News -toimitus.

Tapahtuma Facebookissa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.