Tapahtumat

Järjestö 100 -valokuvanäyttely 28.11.–7.12.

Pääjärjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa katsomaan Meeri Koutaniemen dokumentaarisiin kuviin ikuistamaa järjestötyötä Järjestö 100 -valokuvanäyttelyyn!

Tarjoamme Reilun kaupan kahvit/teet 200:lle ensimmäiselle näyttelyn avajaisissa Porthanian ala-aulassa tiistaina 28.11. klo 12–14.

Järjestöt ovat ja ovat olleet satavuotiaassa Suomessa huikea innovaatiovoima. Tätä voimaa nostaa esiin Järjestö 100 -kampanja sadan tarinan voimin. Kolmasosa saavutuksista on koottu valokuvanäyttelyyn, jonka on kuvannut palkittu valokuvaaja Meeri Koutaniemi. Kampanjan päätteeksi upeita kuvia on mahdollista hankkia omakseen, sillä kukin kuva myydään eniten tarjonneelle Koutaniemen signeeraamana.

Kampanjan toteuttavat kolme kattojärjestöä Kepa ry, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry ja Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry. Kattojärjestöjen edustajat ovat tavattavissa näyttelyn avajaisissa.

Kuvia pääsee ihailemaan Helsingin yliopiston keskustakampukseen kuuluvassa Porthaniassa 28.11.–7.12.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.