Tapahtumat

Intersektionaalinen näkökulma muutokseen -suunnittelupäivä

Pääjärjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Oletko pohtinut, kuinka tehdä aktivismistasi tasa-arvoisempaa ja helpommin lähestyttävää? Haluaisitko pohtia omia etuoikeuksiasi ja arvomaailmaasi? Oletko kuullut termin ‘’intersektionaalinen feminismi’’ ja haluaisit tietää siitä lisää? Vai kuulostaako kaikki tämä sopivasti mukavuusalueesi ulkopuoliselta ja haluat tietää lisää? Tule oppimaan ja suunnittelemaan tuoreen toimintaryhmän tulevia kuvioita!

Young Friends of the Earth Europe:n (YFoEE:n) vuosikokouksessa syntyi ajatus Suomen Maan ystävien sisälle muodostettavasta Nuorten Maan ystävien nimellä toimivasta ryhmästä, jonka tekeminen keskittyy YFoEE:n toimintaryhmän “Equality & Interculturalism” tavoin tasa-arvon ja intersektionaalisuuden ympärille. 

Toimintaryhmän tavoitteena voisi olla esimerkiksi kääntää YFoEE:n Equality & Interculturalism manifesto, jonka teemojen ympärille voitaisiin myös järjestää erilaista toimintaa, kuten koulutuksia ja työpajoja toimijoiden kiinnostuksen mukaan. Voimme puhua myös Maan ystävien sisäisestä toimintakulttuurista ja siitä miten sitä voitaisiin ennestään parantaa. Tätä kautta pystyisimme kiinnittämään myös enemmän huomiota aktivistien jaksamiseen.

Mitä: Toiminnansuunnittelupäivä 
Missä: Maan ystävien toimisto, Pauligin Huvila, Mechelininkatu 36, B-rappu
Milloin: 26.4.2018 klo 17.30

Vaikka ryhmä on virallisesti nuorisoryhmä ja suunnattu 15–30 vuotiaille, ovat myös vanhemmat MY:läiset enemmän kuin tervetulleita mukaan! Sinun ei tarvitse myöskään olla Maan ystävien jäsen tai aktiivi tullaksesi mukaan :)

Tila on valitettavasti esteellinen. Lisätietoja voit kysyä Julia Räisäseltä (julia.raisanen(at)maanystavat.fi).

Katso videolta missä tunnelmissa ajatus toimintaryhmästä syntyi: http://maanystavat.fi/blogit/intersektionaalisuus-ilmastoliikkeessa-nuor...

YFoEE:n Equality & Interculturalism manifesto löytyy täältä englanniksi: http://www.foeeurope.org/sites/default/files/young_foee/yfoee_manifesto_...

Kaikesta asiaan liittyvästä saat lisätietoa Marikalta (marika.huttunen(at)maanystavat.fi) ja Julialta (julia.raisanen(at)maanystavat.fi)

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.