Tapahtumat

SuomiAreena: Innovaatioilla kohti kestävää kehitystä

Järjestäjä
Paikkakunta
Pori
Alkamisaika
Päättymisaika

Aika: 15.7.2019 kello 13:00–14:00
Paikka: Pori, Eetunaukion lava

Suomen YK-liiton, YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorio UNTIL:in ja Suomen Unesco-toimikunnan järjestämä keskustelu on osa SuomiAreenan ohjelmistoa.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet tulee saavuttaa vuoteen 2030 mennessä. Meillä on siis enää 11 vuotta aikaa kääntää maailman kehityksen suunta kestävämmälle pohjalle ja turvata samalla nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. Mikä on koulutuksen ja innovaatioiden rooli tässä yhtälössä? Onko toivomme uusissa innovaatioissa? Voidaanko suomalaisen koulutusjärjestelmän avulla paikata kestävän kehityksen haasteita? Mistä kaikelle tälle saadaan riittävästi resursseja?

Suomen YK-liiton, YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorio UNTIL:in ja Suomen Unesco-toimikunnan järjestämään keskusteluun osallistuvat:

Innovaatiosuurlähettiläs Jarmo Sareva, ulkoministeriö

YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorio UNTIL:n edustaja (tbc)

UNESCO-tmk:n puheenjohtaja Henna Virkkunen

Perustaja ja ‘Chief Evangelist’ Aape Pohjavirta, Funzilife Oy

Keskustelun moderoi YK:n ystävät -verkoston johtokunnan jäsen, toimittaja Rauli Virtanen. Kysymyksiä ja keskustelua käydään myös Twitterissä: #YKnYstävät #kestäväkehitys #suomiareena

Tervetuloa!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.