Tapahtumat

Infoillat vapaaehtoistyöstä

Paikkakunta
Helsinki
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Mikä KVT? Mikä vapaaehtoistyö? Missä, miten ja milloin? Voisinko tehdä jotain tulevana kesänä? Mitä vapaaehtoistyötä voin tehdä Suomessa? Vastaukset löytyvät KVT:n infoillasta!

Huhtikuussa kahdesti järjestettävässä vapaaehtoistyön infoillassa KVT tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan. Vapaaehtoistyötä tehdään niin Suomessa kuin ulkomaillakin: Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Vapaaehtoistyöhön ei ole yläikärajaa.

Asiasta kiinnostuneilla on tilaisuuden aikana mahdollisuus tavata järjestön jäseniä sekä vapaaehtoistyöleireillä tai pidempiaikaisessa vapaaehtoistyössä maailmalla olleita vapaaehtoisia. He kertovat omista kokemuksistaan sekä vastailevat mielellään erilaisiin projekteihin ja vapaaehtoistyöhön liittyviin kysymyksiin. Infoillassa käydään myös läpi koronapandemian vaikutus KVT:n tarjoamaan vapaaehtoistyöhön sekä millaisia rajoituksia noudatamme.

Ke 7.4. tapahtuma järjestetään Zoom-alustalla klo 18–19:30. Ilmoittaudu etukäteen tästä linkistä: saat paluupostissa varsinaisen liittymislinkin tapahtumaan.

Ma 19.4. tapahtuma järjestetään Rauhanasemalla, Helsingissä, klo 18–19:30. Tulethan paikalle vain mikäli olet terveenä! Jotta voimme varmistaa riittävät turvavälit, niin ilmoittaudu etukäteen sähköpostitse: hanna.rask@kvtfinland.org

Luvassa on mielenkiintoisia tarinoita, mukavaa jutustelua ja hyvää seuraa. Tule mukaan!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.