Ilmastoturvallisuusfestivaali | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ilmastoturvallisuusfestivaali

Järjestäjä

Sadankomitea

Paikkakunta

Helsinki

Alkamisaika

Päättymisaika

Tervetuloa Suomen ensimmäiselle Ilmastoturvallisuusfestivaalille! Kutsumme sinut mukaan luomaan käytännön ratkaisuja ja kuvittelemaan tulevaisuuden turvallisempaa ilmastoa. Toivotamme eri alojen tutkijat, kansalaisyhteiskunnan toimijat, turvallisuusasiantuntijat, taiteilijat, aktivistit, opiskelijat, opettajat ja muut aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi keskustelemaan ilmastonmuutokseen liittyvistä riskeistä avoimessa ja tasavertaisessa tilassa. Festivaalin järjestävät Safer Climate -verkosto ja Sadankomitea yhdessä Ilmatieteen laitoksen, Opintokeskus Siviksen ja Rakkautta ja Anarkiaa-elokuvafestivaalin kanssa.

Torstaina 21.9. illalla juhlistamme YK:n kansainvälistä rauhanpäivää järjestämällä Rauhaa, rakkautta ja anarkiaa -elokuvanäytöksen ja siihen liittyvän paneelikeskustelun yhteistyössä Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaalin kanssa.

Foorumin ohjelma rakentuu työpajojen ympärille, joiden tavoitteena on vahvistaa ja edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä. Etsimme vetäjiä festivaalin työpajoihin, jotka auttavat löytämään uusia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin osallistavin keinoin. Jos sinulla tai organisaatiollasi on ehdotuksia työpajan sisällöksi tai innostusta työpajan vetämiseen, ole meihin yhteydessä 6.8. mennessä. Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja osallistujahausta saat seuraamalla tapahtumasivua sekä Safer Climaten ja Sadankomitean somekanavia. Rekisteröityminen ja osallistujahaku aukeaa elokuussa. Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti.

Ilmastoturvallisuusfestivaali on osa meneillään olevaa Kuluttajaosuustoimikunnan Säätiön rahoittamaa Kohti turvallisempaa ilmastoa-hanketta, jota koordinoivat Sadankomitea ja Safer Climate. Safer Climate-verkosto on osa Suomen Akatemian rahoittamaa Atmosphere and Climate Competence Center (ACCC)-lippulaivaa.

Yhteydenotot: Elina Niinimäki, elina.niinimaki@sadankomitea.fi

https://www.saferclimate.org/ilmasto-turvallisuus-festivaali