Tapahtumat

Hiilivapaat tanssit

Pääjärjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Tänä keväänä tanssahdellaan hiilivapaan Helsingin puolesta!

Hiilivapaa Suomi -kampanja juhlistaa uutta M. A. Nummisen tekemää kampanjalaulua tanssien merkeissä. ”Hiilipäästötön Suomi” -niminen biisi saa ensiesityksensä Salmisaaren hiilivoimalan kupeessa, Energiakadulla. Keväisessä tapahtumassa esiintyvät M. A. Nummisen ja Pedro Hietasen lisäksi Vallilan tango sekä Aurinko DJ.  Janne Käpylehto tuo paikalle pyöriä, joita polkemalla tapahtuman sähköt tuotetaan yhteisin polkuvoimin! Luvassa on myös tietoiskuja, katuruokaa ja kepeän energistä tunnelmaa.

Tansseja odotellessa voit katsoa musiikkivideon jo ennakkoon:
https://www.youtube.com/watch?v=qUxpeNMNoZk

Ohjelma on suunnattu kaikenikäisille, helsinkiläisille ja muualtakin tulleille, jotka haluavat, että Helsinki on täysillä mukana pysäyttämässä ilmastonmuutosta ja luopuu kivihiilen polttamisesta.

Tervetuloa!

Hiilivapaat tanssit
25.5. klo 16–22
Energiakatu 3
Salmisaari, Helsinki

Lisätietoa tapahtuman Facebook-sivulla:
https://www.facebook.com/events/1879784532091831/

Hiilivapaat tanssit -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Maan ystävät, Hiilivapaa Suomi, Ilmastokanava Greenpeace ja Ilmastovanhemmat. Mukana on myös Jätkäsaari-seura.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.