Tapahtumat

Generation Equality -info- ja -kuulemistilaisuus

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Tiesitkö, että Suomella on johtorooli tasa-arvoa edistävässä kansainvälisessä YK:n yhteistyöaloitteessa, Generation Equalityssa? Suomen vastuualueena on teknologia ja innovaatiot sukupuolten tasa-arvon edistämisessä.
 
Nuorten ääni on tärkeää saada kuuluviin tässäkin asiassa!

Siksi haluamme kutsua teidät mukaan edistämään tasa-arvoa ja kertomaan kokemuksianne ja näkemyksiänne siitä, miten tasa-arvo linkittyy teknologiaan ja innovaatioihin.
 
Haluaisimme kuulla, mitä ajattelette esimerkiksi näistä asioista: Miten tasa-arvoa voidaan edistää teknologian ja innovaatioiden avulla? Millainen paikka internet on tytöille ja naisille? Miten saataisiin lisättyä tyttöjen ja naisten määrää ja johtajuutta innovaatioiden ja teknologian kehittämisessä ja suunnittelussa? Mitä teknologiaan ja innovaatioihin liittyviä tasa-arvo-ongelmia olet kohdannut?
 
Ulkoministeriö ja Plan International Suomi järjestävät kuulemista varten nuorille suunnatun virtuaalisen Generation Equality -infotilaisuuden keskiviikkona 21.10. klo 15.30–17.00, jossa Tanja Leikas-Bottà ulkoministeriöstä esittelee Generation Equality -hankkeen: Esittelyn jälkeen avaamme keskustelun. Tarkoitus on antaa nuorille tilaisuus tulla kuulluksi ja keskustella yhdessä tavoitteista ja toimista. Tavoitteemme on lisätä ymmärrystämme nuorten näkökulmasta ja huolista, jotta voimme ottaa myös ne huomioon päätöksenteossa.
 
Ilmoittauduthan 19.10. mennessä tällä lomakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille linkin Teams -kokoukseen.

Lisätietoja tilaisuudesta antavat ulkoministeriöstä Sanni Mäntyniemi sanni.mantyniemi@formin.fi ja Plan International Suomesta Hanna Wendelin hanna.wendelin@plan.fi.
 
Tervetuloa!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.