Tapahtumat

Elokuvailta: Lapset ja nuoret positiivisen rauhan rakentamisessa

Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa viettämään leffailtaa RKI:n ja RAHY ry:n kanssa maanantaina 20.9. klo 17.00–19.00!

Mitä?

Kaikille ilmainen elokuvailta Nuorten rauhanviikon alkamisen kunniaksi.

Elokuvaillan aikana katsotaan Aatos ja Amine -dokumenttielokuva ja keskustellaan lasten ja nuorten toimijuudesta positiivisen rauhan rakennuksessa.

Missä?

Helsingissä Kalliolan setlementtitalolla, Sturenkatu 11.

Milloin?

Ma 20.9. klo 17.00–19.00.

Miten?

Pääset mukaan ilmoittautumalla:
https://rauhankasvatus.fi/elokuvailta-aatos-ja-amine/

Ilmoittautuminen on kaikille avoin ja voimassa tapahtuman alkuun asti.

Aatos ja Amine -dokumenttielokuvassa katsoja pääsee kurkistamaan lasten kokemusmaailmaan Brysselin Molembeekin kaupunginosassa. Terrori-isku ravistelee kaupunkia, mutta lasten uteliaisuus toisiaan, elämää ja katsomuksellisesti moninaista ympäristöä kohtaan ei ehdy.

RKI:n ja RAHY ry:n yhteisessä tilaisuudessa katsotaan Reetta Huhtasen ohjaama ja kansainvälisesti palkittu Aatos ja Amine -dokumenttielokuva. Näytöksen jälkeen on mahdollista osallistua keskusteluun positiivisesta rauhasta ja lasten ja nuorten toimijuudesta RAHY ry:n Faisa ja Salaado Qasimin ohjaamassa työpajassa.

Elokuvanäytös ja työpaja on ilmainen, ja ilmoittautuneilla on niihin vapaa pääsy. Näytös järjestetään osana Taiteen edistämiskeskuksen rahoittamaa hanketta ja YK-nuorten koordinoiman rauhanviikon ohjelmaa.

Tilaisuudessa noudatetaan ajankohtaista kokoontumisrajoitusta ja suositellaan kasvomaskin käyttöä. Osallistujamäärän täyttyessä tiedotamme ilmoittautumisen päättymisestä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Ota yhteyttä Mira Ruokolaiseen mira.ruokolainen[at]rauhankasvatus.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.