Tapahtumat

Changemakerin vaikuttamistyön koulutukset

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Huolettaako maailman tila? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat sinua varten!

Changemaker järjestää kevään aikana kolmiosaisen vaikuttamistoiminnan ABC-koulutussarjan. Koulutussarjan aikana opit erilaisista vaikuttamiskeinoista, kampanjasuunnittelusta, tempausten järjestämisestä sekä vaikuttamismahdollisuuksien tunnistamisesta. Koulutuksen aikana kuulet, miten kehitykseen, rauhaan, ympäristöön ja ilmastonmuutokseen liittyvissä kysymyksissä voi vaikuttaa. Lisäksi pääset pohtimaan omaa rooliasi ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja keinoihin vaikuttaa yhteiskunnallisesti lähiympäristössä sekä globaalisti. Koulutus on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

A-koulutukset järjestetään verkossa:

to 14.9. klo 17–19

ma 20.9. klo 17–19

Ilmoittaudu mukaan nyt 
ilmoittautumislomakkeella.

Koko koulutussarjan suorittamisesta saa todistuksen. Voit myös osallistua yksittäisiin koulutuksiin.

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto, jossa nuoret oppivat vaikuttamaan globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta. Toiminta on avointa ja ilmaista kaikille 13–35-vuotiaille.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.