Changemakerin koulutusviikonloppu | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Changemakerin koulutusviikonloppu

Järjestäjä

Changemaker

Paikkakunta

Kuopio

Alkamisaika

Päättymisaika

Tule mukaan vuoden innostavimpaan koulutusviikonloppuun yhdessä muiden maailman muuttamisesta kiinnostuneiden nuorten kanssa!

Syksyn mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Kuopiossa Poukaman leirikeskuksessa 7.–9. lokakuuta. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Viikonlopun teema ovat vaikuttamisen monet keinotOpimme mm. näyttävistä tempauksista Kuopion Elokapinalta, journalismilla vaikuttamisesta ja somevaikuttamisesta! Lisäksi esillä on Ei kestä! ylikulutuskampanja sekä globaalin etelän velkakysymykset.

Perjantaina järjestetään yhteiskyyti leirikeskukseen Kuopion rautatieasemalta klo 18.30 (kyyti odottaa 18.30 junalla saapuvia). Yhteikuljetus palaa asemalle sunnuntaina klo 14 mennessä.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumisen yhteydessä!

Varaathan omat matkalippusi leirille. Mikäli olet Changemakerin jäsen, matkaliput korvataan sinulle jälkikäteen.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Helmiltä (helmi.saksholm@kua.fi).

Ilmoittaudu leirille 30.9. mennessä!

Linkki ilmoitukseen