Tapahtumat

Changemaker-viikonloppu

Järjestäjä
Paikkakunta
Kouvola
Alkamisaika
Päättymisaika

 Pitkän odotuksen jälkeen syksyllä päästään jälleen viettämään Changemaker-viikonloppua!

Syksyn mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Kouvolassa Anjalan nuorisokeskuksessa 8.–10. lokakuuta. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Viikonloppu on täynnä toinen toistaan huikeampia koulutuksia, innostavia työpajoja, maailmaa muuttavien kampanjoiden suunnittelua ja mukavaa yhdessäoloa.

Leiri alkaa perjantaina illalla ja päättyy sunnuntaina lounasaikaan. Osallistujille järjestetään yhteiskuljetus Kouvolan asemalta leirikeskukseen. Aikataulu tarkentuu syksyllä.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumislomakkeella!

Leirin ilmoittautumistiedot lisätään elokuun alussa.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Helmiltä (helmi.saksholm@kua.fi).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.