Tapahtumat

Black Friday -tempaus

Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Black Friday on pian taas täällä, ja tuhannet ihmiset ympäri maailmaa rynnivät kauppohin shoppailuhimoissaan. Ja himoshoppailu on se, mitä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen kaikista vähiten tarvitaan.

Tämä ei vetele.

Paljon saastuttava pikamuoti on viime aikoina ollut isosti tapetilla, ja Eetin loppuvuodesta huipentuva Lempivaatteeni-kampanja aikoo niitata lopullisen niittinsä pikamuodin horjuvaan taloon.

Kutsumme sinut mukaan kuvaamaan valtakunnan päräyttävintä kampanjavideota sunnuntaina 17.11. Kyläsaaren Kierrätyskeskukseen. Itse video julkaistaan 29.11, eli Black Friday -päivänä.

Videoon tarvitsemme mahdollisimman paljon ihmisiä mukaan. Ideamme on simuloida Black Friday -kuvastosta tuttua ryysistä, jossa ihmiset repivät shoppailuhimoissaan vaatteita toistensa käsistä. Video kohdistaa valokeilan himoshoppailun järjettömyydelle. Tarkemmat ohjeet annetaan paikan päällä.

Tervetuloa, ja ota myös ystäväsi mukaan. Video kuvataan ulkona, joten laita lämmintä vaatetta päälle. Tarjoamme kuvauksissa lämmintä mehua. Videon pukukoodi on värikäs!

Tapahtuman Facebook-eventin löytää täältä: https://www.facebook.com/events/516627525557951/

Lisätietoa tempauksesta antaa Eetin viestinnän suunnittelija Larri Himma larri.himma@eetti.fi, 0407319443

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.