Tapahtumat

Aseistakieltäytyjäliiton Uusien ilta

Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Hei uusi AKL:n jäsen tai rauhanaktivismista kiinnostunut! Tervetuloa AKL:n Uusien iltaan Helsingin Rauhanasemalle keskiviikkona 13.11. kello 18–21. Illan aikana esitellään liiton toimintaa ja kampanjoita sekä nautitaan vegaanisista herkuista.

AKL on antimilitaristinen rauhanjärjestö ja aseistakieltäytyjien edunvalvoja rennolla otteella. Olemme avoin järjestö kaikille antimilitarismista ja väkivallattomuudesta kiinnostuneille. Kaipaamme lisää toimijoita monipuoliseen rauhantyöhömme. Tule sellaisena kuin olet!

Tapahtuma järjestetään Rauhanaseman saunatuvalla osoitteessa Veturitori 3. Sisäänkäynti Rauhanaseman radan puoleisen päädyn ovesta.

Esteellisyystiedot: Rauhanaseman saunatupa on esteellinen tila, johon pääsee pyörätuolilla jyrkän liuskan takia ainoastaan saattajan kanssa. Tilassa ei ole vessaa, johon mahtuisi pyörätuolin kanssa. Jos tarvitset apua tilaan saapumisessa ole yhteydessä aiemmin tai soita 040 668 6713.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.