Antirasistisen nuorisotyön ja rauhankasvatuksen koulutus (haku 26.6. mennessä) | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Antirasistisen nuorisotyön ja rauhankasvatuksen koulutus (haku 26.6. mennessä)

Järjestäjä

Rauhankasvatusinstituutti

Paikkakunta

Oulu

Alkamisaika

Päättymisaika

Anti-racism & Equity in Youth Work and Peace Education -koulutus on suunnattu nuorisoalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja luoda uusia kumppanuuksia sekä syventää antirasistista ja inklusiivista työotetta. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua antirasistiseen työotteeseen, Oulun paikalliseen nuorisotyöhön sekä nuorten toteuttamiin solidaarisuushankkeisiin.

Haku

Työpaja järjestetään Oulussa 19.–24.9.2022 (matkapäivät mukaan lukien). 

Haku on auki 8.–26.6.

Lue lisää ja hae mukaan: https://rauhankasvatus.fi/antirasistisen-nuorisotyon-ja-rauhankasvatuksen-koulutus.

Toivomme osallistujiksi nuorisotyön ammattilaisia ja kasvattajia, jotka työskentelevät aktiivisesti edellä mainittujen teemojen parissa. Tarjoamme ideoita antirasistisen työotteen kehittämiseen, sekä asiantuntijuutta tunnistaa rasismia yhteiskunnallisten valtarakenteiden kautta. Koulutus sisältää opintovierailuja nuorten osallisuutta kehittäviin hankkeisiin ja toimintaympäristöihin.

Ohjelma on suunniteltu itsereflektoivaksi ja dialogiin pohjautuvaksi. Kouluttajat ovat osallisuuden ja antirasismin asiantuntijoita, sekä heiltä löytyy kokemusta sekä nuorisotyöstä että rauhankasvatuksesta.

Tarjoamme osallistujille matkaliput, majoittautumisen sekä ateriat.

Yhteys

Ota yhteyttä Anna Litewka-Anttolaiseen, anna.litewka-anttolainen@rauhankasvatus.fi, jos sinulla on mitään kysyttävää koulutuksesta. Saavutettavuuteen liittyvistä asioista voit olla yhteydessä Anna-Leea Määttään, anna.leea-maatta@rauhankasvatus.fi.

Hanketta rahoittaa Erasmus+. Euroopan komissio ei ole vastuussa hankkeen sisällöstä.