Antimilitaristinen maraton 1.6.–12.7.2020 | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Antimilitaristinen maraton 1.6.–12.7.2020

Järjestäjä

Aseistakieltäytyjäliitto

Paikkakunta

Verkkotapahtuma

Alkamisaika

Päättymisaika

1.6.–12.7.2020 sosiaalinen media täyttyy antimilitaristisesta sisällöstä Baltic Glory -verkoston sopeutuessa korona-aikaan. Baltic Gloryn sosiaalisissa medioissa on tarjolla päivittäinen annos antimilitaristista kulttuuria. Erilaisten taidemuotojen esittelyn lisäksi maratonin yhteydessä järjestetään rauhanteemaan liittyviä seminaareja, tapahtumia ja työpajoja.

Tälle maratonille voit osallistua fyysisestä kunnostasi riippumatta! Seuraa someja (linkit alla) ja / tai tuota omaa sisältöä tunnisteella #antimilimarathon. Päivitämme vinkkejä maratonin sisältöihin ja tapahtumiin tälle sivulle.

Baltic Glory Facebookissa
Baltic Glory Instagramissa

Vinkkejä Antimilitaristiselle maratonille

4.6. AKL toivottaa lippujuhlan päivän antimilitaristisen videotervehdyksen

6.6..–7.6. esitetään Tatiana Chistovan dokumenttielokuva Convictions. Dokumentti kuvaa nuoria venäläisiä aseistakieltäytyjiä vakaumuksentutkintalautakunnan edessä. He kohtaavat vastustusta, hylkääviä päätöksiä ja yhdelle heistä luetaan myös syytteitä. Elokuva on katsottavissa ilmaiseksi 6.6. klo 19.–7.6. klo 19 välisenä aikana osoitteessa https://vimeo.com/230399113/96c82e89ab. Elokuva on tekstitetty englanniksi. Elokuvan traileri on katsottavissa tästä linkistä.

15.6. järjestetään virtuaalinen antimilitaristinen zine-workshop. Lisää tietoa pian!