Tapahtumat

Å Pitch – Do Good, Do Business

Järjestäjä
Paikkakunta
Turku
Alkamisaika
Päättymisaika

Turku Science Park Oy järjestää 28. elokuuta Turussa tapahtuman teeman ”Do good, do business” alla – haluamme edistää arvopohjaista yrittäjyyttä, erilaisia sosiaalista, ekologista ja teknologista hyvinvointia edistäviä ratkaisuja tarjoavien yritysten asiaa.

”Do good, do business” -seminaarissa eri organisaatiot ja rahoittajat kertovat yrityksille yhteistyömahdollisuuksista yhteistyöhön, alihankintaan jne. Samanaikaisesti järjestämme matchmaking-tilaisuuden, jossa yritykset, organisaatiot, rahoittajat ja julkiset toimijat pääsevät sopimaan kahdenkeskisissä tapaamisia.

Tämän jälkeen, iltapäivän päätteeksi, järjestämme Aurajoella Å Pitch pitchaus-kilpailun 12–14 lupaavalle kansainvälisille start-upille.

Tilaisuus on kansainvälinen ja paikalle on tulossa yrityksiä ainakin Ruotsista, Virosta, Tanskasta, Islannista ja Puolasta. Puhujien joukossa ovat ainakin Suomen uusi innovaatiosuurlähettiläs, SPR, Kirkon Ulkomaanapu, Business Finland, Suomen Lähetysseura, sekä rahoittajia. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Järjestäjä: Turku Science Park Oy
Aika: 28.8.2019; alkaa kello 12:00, päättyy kello 15:30
Paikka: Turku, Marina Palace ja Aurajoki

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://apitch.b2match.io/

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.