Kampanjat

Nenäpäivä naurattaa taas lasten hyväksi

Nenäpäivä kerää jälleen varoja maailman lasten hyväksi. Kampanja huipentuu Nenäpäivä-show'hun perjantaina 11.11. Osallistu Nenäpäivään!
Nenäpäivä kerää tänä vuonna kymmenennen kerran varoja maailman lasten hyväksi. Kerätyillä varoilla Plan ja kahdeksan muuta järjestöä parantavat muun muassa lasten koulutusta, terveyttä ja turvaa.

Voit osallistua Nenäpäivä-kampanjaan esimerkiksi ryhtymällä Nenäpäivän lipaskerääjäksi, hankkimalla Nenäpäivä-nenän tai ostamalla Nenäpäivä-arvan – tai lahjoittamalla suoraan.

Nenäpäivä huipentuu Nenäpäivä-show'hun Yle TV2:ssa perjantaina 11.11. klo 19. Suoraa lähetystä tähdittävät Suomen valovoimaisimmat juontajat, näyttelijät, artistit ja julkisuudesta tutut hahmot. Mukana ovat muun muassa Robin, Katri Helena, Waltteri Torikka, Michael Monroe, Janne Kataja, Marco Bjurström, Jussi-Pekka Rantanen, Rakel Liekki, Joonas Nordman, Eero Ritala, Armi Toivanen ja Janne Porkka.

Viisituntinen lähetys kerää varoja, jotta jokaisella lapsella maailmassa olisi mahdollisuus riittävään ravintoon, turvaan, koulutukseen ja terveyteen. Musiikkiesitysten ja sketsien lisäksi illan aikana nähdään koskettavia tarinoita Intiasta, Somalimaasta ja Nepalista.

Torstaina 3.11. radion sinfoniaorkesteri (RSO) puolestaan tarjoilee kaikkien aikojen euroviisuhitit legendaaristen artistien tulkitsemana. Talkoohengessä lavalle nousevat illan aikana mm. Katri Helena, Maria Ylipää, Emma Salokoski, Paula Koivuniemi, Anna Puu, Diandra, Kojo ja Rajaton-yhtye. Konsertti nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:llä ja Radio Suomessa. Konserttiin Musiikkitalossa Helsingissä on myös saatavilla lippuja paikan päälle.

Apua miljoonille lapsille

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja on hankkinut vuodesta 2007 lähtien varoja maailman lasten auttamiseksi. Sadat päiväkodit, koulut, oppilaitokset, liitot, yritykset, harrastusporukat ja julkisuudesta tutut henkilöt ovat osallistuneet vuosittain Nenäpäivään keräämällä varoja järjestöjen työhön.

Suomalaisten lahjoitusten tuella Nenäpäivä on auttanut kymmenen vuoden aikana miljoonia lapsia. Nenäpäivä-keräyksen varoilla yhdeksän järjestöä on tehnyt pitkäjänteisesti työtä kaikista heikoimmassa asemassa olevien lasten koulutuksen, terveyden, turvan ja ravinnon saannin edistämiseksi.

Ne ovat saaneet aikaan kestäviä tuloksia, joista hyötyvät lasten perheiden lisäksi myös ympäröivät yhteisöt.

Nenäpäivä-kampanja 27.10.–13.11.2016. Nenäpäivä 11.11.2016.

Kaikkien aikojen Euroviisut – RSO Nenäpäivän hyväksi to 3.11. klo 19, Yle TV 1 ja Radio Suomi, liput paikan päälle Musiikkitaloon Ticketmasterista.

Nenäpäivä-show pe 11.11. klo 19, Yle TV2

Lue lisää ja osallistu

Lahjoita Nenäpäivään

Kampanjat Plan International Suomi

Lue myös

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.