Kampanjat

Inhimillisen kädenojennuksen saavat toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan

Toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan palkittiin ennakkoluulottomasta ja rohkeasta työstä Suomen Punaisen Ristin Inhimillisellä kädenojennuksella.

Vuosittain jaettava tunnustus annetaan inhimillisiä arvoja edistävästä toiminnasta. Punainen Risti haluaa huomioida Susani Mahaduran ja Yagmur Özberkanin rohkean sekä tinkimättömän tyylin käsitellä vaiettuja ja vaikeita aiheita.

”Mahaduran ja Özberkanin toimittama radio-ohjelma saa ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. He onnistuvat käsittelemään vaikeita aiheita avoimella ja raikkaalla tavalla, jota suomalainen keskustelukulttuuri kaipaa”, perustelee Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula.

Ohjelma lähetetään Yle Puheella. Ohjelma käsittelee monipuolisesti yhteiskunnallisia kysymyksiä. Ohjelmassa kuullaan teräviä puheenvuoroja naurulla ja hyvällä mielellä höystettynä.

Inhimillisen kädenojennuksen saajaksi etsittiin tänä vuonna erityisesti henkilöitä, jotka ovat toimineet sillanrakentajina sekä rakentavina keskustelijoina. Tunnustuksella Punainen Risti kannustaa kaikkia muitakin avoimeen keskusteluun ja toisten mielipiteiden kuuntelemiseen.

Inhimillinen kädenojennus on tunnustus, jonka Suomen Punainen Risti myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on erityisen ansioitunut inhimillisten teemojen, arvojen ja toiminnan edistäjänä Suomessa. Tunnustus on annettu ensimmäisen kerran vuonna 1988.

Punainen Risti

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.