Suomen Lähetysseura

Lähetysseura: Naisten äänen on kuuluttava rauhantyössä konfliktialueilla

Naisten on saatava osallistua tasavertaisesti rauhanneuvotteluihin. Vain se takaa kestävän rauhan, muistuttaa Lähetysseura naistenpäivänä.

Kauneimmat Joululaulut soivat unohdetuille lapsille

Lähetysseura ohjaa keräystulot kehitysmaiden lasten koulutukseen, lasten ja äitien terveydenhuoltoon sekä perheiden toimeentulomahdollisuuksien parantamiseen.

Lähetysseura julkaisi maakysymystietokannan rauhantyön tueksi

"Kiistat maasta ja luonnonresursseista ovat usein konfliktien taustalla, ja maakysymysten ratkaisu on tärkeää kestävän rauhan rakentamisessa", sanoo Myanmarin rauhanhankkeen projektipäällikkö Timo R. Stewart Lähetysseurasta.

Pauli Hanhiniemestä Toivoa-kampanjan lähettiläs

Kampanja muistuttaa, että kaiken epätoivon ja epävarmuuden keskellä maailmassa on yhä toivoa ja kuka tahansa voi ryhtyä toivon lähettilääksi.

Apua tarvitaan edelleen: Etiopiassa 10 miljoonaa ihmistä ruoka-avun tarpeessa

Suomen Lähetysseura on tukenut kuivuuden uhreja Arsin maakunnassa keskisessä Etiopiassa tähän mennessä 100 000 eurolla. Apua tarvitaan edelleen.

Lähetysseuralta 50 000 euroa burundilaispakolaisten tukemiseen Tansaniassa

Suomen Lähetysseura on myöntänyt 50 000 euroa tansanialaiselle Tanganyika Christian Refugee Service -järjestölle (TCRS) burundilaispakolaisten kanssa tehtävään työhön.

Suomen Lähetysseura pienentää hiilijalanjälkeään

Muun muassa kaikkien työmatkalentojen hiilidioksidipäästöt kompensoidaan vuoteen 2022 mennessä.

Toivon katupartio tuo toivoa aamuruuhkan aikaan Helsingissä

Lähetysseura haluaa muistuttaa, että rasismista, vihapuheesta, kehitysyhteistyöleikkauksista ja konfliktiuutisista huolimatta maailmassa on vielä toivoa.

Kauneimmat Joululaulut toivat lähes miljoonan rauhantyölle

Monista seurakunnista uutisoitiin Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksien keränneen jälleen ennätysmäärän laulajia kirkkoihin.

Muisto omasta maasta

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat tänä vuonna rauhan puolesta. Valokuvaaja Meeri Koutaniemi matkusti Suomen Lähetysseuran kanssa Kolumbiaan tutustumaan sisällissodan runtelemaan maahan.

Tuhannet nepalilaiset ovat saaneet katastrofiapua Lähetysseuran kautta

Suomen Lähetysseuran kymmenen yhteistyökumppania on välittänyt katastrofiapua maajäristyksestä kärsineille alueille Nepalissa. Nopeana hätäapuna jaettiin ruokaa ja hygieniatarvikkeita sekä telttoja väliaikaisiksi asumuksiksi.

Lähetysseura lähetti 150 000 euroa katastrofiapua Nepalin yhteistyökumppaneille

Lähetysseura on lähettänyt neljälle Nepalin yhteistyökumppanilleen katastrofiapua yhteensä 150 000 euroa. Näistä kolme toimii Gorkhan ja Dhadingin lääneissä, jotka sijaitsevat Kathmandun länsipuolella maanjäristyksen keskuksessa.

Paralympiavoittaja lähti mukaan Lähetysseuran Tasaus-kampanjaan

Vammaisten lasten kouluunpääsyä tukevaa kampanjaa tähdittää menestynyt vammaisurheilija Leo-Pekka Tähti.

Lähetysseuran budjetti ensi vuonna 29,6 miljoonaa euroa

Lähetysseuran kotimaantoimintojen rakennemuutos jatkuu. Ensi vuonna kotimaantyön osaston kulut vähenevät 12 prosenttia, yhteiset hallintokulut 5 prosenttia.
Tilaa aihepiirin Suomen Lähetysseura RSS-syöte