Ilmastoskeptikko komiikkana | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ilmastoskeptikko komiikkana

Muistatko seksistisen Boratin, wannabe-gangsta Ali G:n ja muotimaailman karikatyyrin Brünon? Ilmastoskeptikko Lordi Christopher Monckton on koomikko Sacha Baron Cohenin uusin luomus ja saa meidät taas nauramaan sille, miten helppo ihmisiä on naruttaa uskomaan ja kuuntelemaan mitä kummallisimpia mielipiteitä.

"Se on loistava yliyksinkertaistavan konservatiivisen ajattelun lavastus", kehuu koomikko Shaun Micallef uutta hahmoa.

Monckton onkin onnistunut huijaaman jopa Yhdysvaltain senaattia. Kyse lienee osin loistavista eläytymistaidoista.

Kuten Monckton itse sanoo: "Kyse ei ole siitä, että olisin Moncktonin hahmossa. Itse asiassa, minä olen Christopher Monckton."

Kommentit

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) 2.11.2011 - 16:14

Näyttää siltä, että Monckton on ihan oikea henkilö, ja yllä oleva video on australialainen sketsi, eräänlainen parodia parodiasta. http://www.guardian.co.uk/environment/blog/2011/oct/21/lord-monckton-sacha-baron-cohen?INTCMP=SRCH http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/lord-monckton-mocked-as-newest-sacha-baron-cohen-character/2011/10/19/gIQAW6wMyL_blog.html

Lähettänyt Veera Vehkasalo 3.11.2011 - 15:51

Lordi Monckton on tosiaan todellinen henkilö, vaikka välillä vaikuttaakin aika epätodelliselta. Häneen voi tutustua mm. nimeen liitetyn Wikipedia-artikkelin kautta. Allekirjoittanut yritti vain kovasti olla ironinen. - Veera V.

Lisää uusi kommentti