Uutiset

Työkokeilija tai harjoittelija

Maan ystävät etsii harjoittelijaa tai työkokeilijaa.

Maan ystävät etsii harjoittelijaa tai työkokeilijaa järjestösihteeriksi Helsingin toimistolleen. Järjestösihteerin tehtävä on auttaa toimiston töissä sekä tukea järjestön varainhankintaa. Harjoitteluun kuuluvat toimistotyöt laidasta laitaan, kuten nettisivujen päivitykseen, uutiskirjeen toimittamiseen, verkkokauppaan, asiakaspalveluun, postitukseen ja tuotemyyntiin liittyvät tehtävät. Harjoittelijan tulee tarpeen mukaan avustaa myös muissa toimiston töissä, tapahtumien järjestämisessä ja järjestön hankkeisiin ja kampanjoihin liittyvässä työssä. Tarkempi työnkuva ja harjoittelun sisältö sekä kesto räätälöidään valitun harjoittelijan ja sen hetkisten tarpeidemme mukaan.

Odotamme sinulta aktiivista ja reipasta työotetta, kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toimia sosiaalisen ja ekologisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Eduksi luetaan kokemus toimistotyöstä, järjestötoiminnasta, varainhankinnasta ja viestinnästä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden tutustua järjestömme toimintaan, mukavan työilmapiirin toimistollamme kauniissa Pauligin huvilassa, Helsingin Töölössä, sekä tekemisen iloa tärkeiden asioiden puolesta. Toimistollamme työskentelee järjestösihteerin lisäksi ilmastokampanjakoordinaattori, globaalikasvatuksen hankekoordinaattori, järjestökoordinaattori sekä mahdollisia muita harjoittelijoita ja vapaaehtoistoimijoita.

Järjestösihteerin töiden toivottu aloittamisajankohta on syyskuussa 2015, mutta se on myös sovittavissa tehtävään valittavan kanssa. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan myöhemmin syksyllä tai talvella, laita hakemus joka tapauksessa.

Harjoittelusta ei makseta palkkaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera viimeistään sunnuntaina 16.8.2015 osoitteeseen: toimisto(at)maanystavat.fi. Viestiin otsikoksi Järjestösihteeri.

Lpisätiedot ja yhteydenotot: puheenjohtajisto: puheenjohtajisto(at)maanystavat.fi. (3.7.–9.8.2015 välisenä aikana)
järjestökoordinaattori: toimisto(at)maanystavat.fi (10.8.–14.8. välisenä aikana)

Maan ystävät

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.

Pääuutiset

Mies pitää lennokkia kädessä väkijoukon edessä.

Lennokit ovat nouseva trendi myös kehitysmaissa – maailman suurin lennokkien testialue löytyy Malawista

Unicef testaa Malawissa, sopisivatko lennokit esimerkiksi mobiiliyhteyksien laajentamiseen tai koleran ehkäisyyn. Asiantuntijoiden mukaan lennokeissa piilee suuria mahdollisuuksia, vaikka ne eivät olekaan ihmelääke köyhyyteen.
Etiopialaismies esittelee pidätysasentoa

”Etsin vapautta, mutta se vietiin minulta” – pidätykset ja väkivalta Jemeniin paenneiden siirtolaisten kohtalona

Jemenissä on maailman pahin humanitaarinen kriisi, mutta maahan saapuu silti siirtolaisia ja turvapaikanhakijoita Itä-Afrikasta. UNHCR:n ja HRW:n mukaan heitä on pidätetty, pahoinpidelty ja raiskattu.
Oranssi kukka ruohikossa

Suomen edistystä kestävässä kehityksessä voi seurata pian verkossa

Tilastokeskus aikoo koota kestävän kehityksen tavoitteiden seurantamittarit avoimelle verkkosivustolle.
Pakoalisleirin asumuksia Bangladeshissa

Vuoden ensimmäiset rankkasateet alkoivat Bangladeshissa – rohingya-pakolaiset vaarassa

Pelätty monsuunikausi alkaa pian Bangladeshissa, jonne on lyhyessä ajassa paennut lähes 700 000 Myanmarin rohingyaa. Avustusjärjestöt yrittävät vahvistaa huteria leirejä, jotta katastrofilta vältyttäisiin.