Tule kansainvälisyyskouluttajaksi | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Tule kansainvälisyyskouluttajaksi

Haluatko oppia lisää kansainvälisyyskasvatuksesta? Kiinnostaako sinua perehtyä lapsityövoiman riskeihin ja lapsen oikeuksiin?

Taksvärkki ry hakee kansainvälisyyskouluttajia lukuvuodeksi 10–11. Vapaaehtoiset kansainvälisyyskouluttajat kiertävät kouluissa kertomassa Taksvärkki-kampanjasta ja lapsityön haitallisista muodoista Kambodzhassa.

Kansainvälisyyskouluttajana saat arvokasta työkokemusta kansainvälisyyskasvatuksen ja järjestötyön saralta, jolla on merkitystä hakiessasi töitä tulevaisuudessa

  • opit paljon lapsityövoimasta, reilusta kaupasta ja lapsen oikeuksista
  • tutustut kansainvälisyyskasvatuksen menetelmiin ja materiaaleihin
  • opit kouluttamaan ja parannat esiintymistaitoasi
  • tapaat Taksvärkki ry:n toiminnassa mukana olevia nuoria eri puolilta Suomea
  • saat todistuksen vapaaehtoistyöstäsi.
Kansainvälisyyskouluttajille järjestetään koulutus 20–22.8.2010 Vihdissä sijaitsevassa Päivölässä. Lisäksi syksyn ja kevään aikana järjestetään lisäkoulutusta. Koulutus on ilmainen. Taksvärkki ry korvaa osallistujien matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja/tai lisätietoja 7.8.2010 klo 15 mennessä: elina.lauttamaki(at)taksvarkki.fi, Kumpulantie 7, 00520 Helsinki. Puh. 040-516 2514.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi olet kiinnostunut kansainvälisyyskasvatuksesta. Liitä mukaan myös yhteystietosi.

Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, jonka edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa suomalaista nuorisoa maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen.Taksvärkki ry on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestöjen järjestö, jonka jäseninä on 11 palkansaaja-, opiskelija-, rauhan- ja kirkon nuorisotyön järjestöä.


Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia