Työpaikat

Viestintäpäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Punainen Risti hakee keskustoimistoon viestintäpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viestintäpäällikkö vastaa Suomen Punaisen Ristin toimintalinjauksen mukaisen viestinnän toteutuksesta, suunnittelusta ja arvioinnista. Tehtävän painopiste on laajat yleisöt tavoittavassa viestinnässä. Hän vastaa myös organisaation sisäisestä viestinnästä. Viestintäpäällikkö koordinoi ja kehittää Suomen Punaisen Ristin vaikuttamistyötä.

Viestintäpäälliköltä edellytetään kokemusta esimiestyöstä ja erinomaisia henkilöjohtamisen taitoja sekä kokemusta mediatyöstä ja monikanavaisen kokonaisviestinnän hallinnasta. Markkinointi- ja yhteisöviestinnän tuntemus sekä kokemus yhteiskunnallisesti vaikuttavien kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta on tehtävässä hyödyksi. Viestintäpäällikkö toimii yhdeksän viestinnän ammattilaisen esimiehenä ja tehtävään sisältyy budjettivastuu.

Tehtävässä edellytetään:

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • vähintään viiden vuoden kokemus viestinnän esimiestehtävistä
  • kokemusta talouden ja toiminnan suunnittelusta sekä
  • erinomaista suomen kielen osaamista ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta. Toimipiste sijaitsee Kaivopuistossa Helsingissä. Työ alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen maanantaina 5.3. klo 12–14 ja keskiviikkona 7.3. klo 14–16 puh. 020 701 2015.

Täytä hakemuslomake 11.3. mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla.  Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.