Työpaikat

Verkkotuottaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

KUA:n viestintäyksikkö vastaa organisaation ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Edellisen tuottajan siirtyessä toisiin tehtäviin tiimimme sisällä haemme seitsemän hengen viestintäyksikköömme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen digitaalisen viestinnän ammattilaista.

Verkkotuottaja:

  • vastaa KUA:n verkkosivujen, intranetin ja muiden digiviestinnän kanavien kehittämisestä ja ylläpidosta
  • osallistuu viestinnän sisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen
  • vastaa yhteyksistä ulkoisiin digitaalisen viestinnän yhteistyökumppaneihin
  • osallistuu KUA:n viestintäyksikön päivittäiseen työhön.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vahvaa kokemusta digitaalisesta viestinnästä ja ymmärrystä hakukoneoptimoinnista sekä Google Analyticsistä
  • kokemusta tai halua opetella WordPress-, Sharepoint- ja Apsis -järjestelmiä
  • itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Eduksi katsotaan kokemus verkkosivu-uudistusten läpiviennistä, kiinnostus keskeisiä kehityskysymyksiä ja kansalaisjärjestökenttää kohtaan, journalistinen osaaminen ja taito kirjoittaa sujuvaa tekstiä, sosiaalisen median ymmärrys sekä muut tekniset taidot.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, on toistaiseksi voimassa oleva, sisältää neljän kuukauden koeajan ja sijoittuu KUA:n Helsingin toimistoon. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Noora Jussila. Tiedustelut noora.jussila (at) kua.fi tai puhelimitse 7., 9. ja 12.3. klo 12–13 numerosta 040 356 5511.

Hae tehtävää oheisen linkin takaa mahdollisimman pian, viimeistään 18.3.2018. Otamme potentiaalisiin hakijoihin yhteyttä jo hakuajan kuluessa. Haastattelut tehdään viikolla 12.

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon, jossa on yhteensä 143 jäsentä. KUA:n vuosibudjetti on noin 45 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 13 ohjelmamaassa ja Suomessa yhteensä noin 300.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.