Työpaikat

Vastaava ohjaaja

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Helsingin ja Uudenmaan piiri ylläpitää yhteistyössä Inkoon kunnan kanssa 12-paikkaista perheryhmäkotia yksin maahan tulleille turvapaikanhakijalapsille, jotka ovat saaneet oleskeluluvan. Haemme vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavat työkaverit, hyvät työterveyspalvelut, säännöllisen ryhmätyönohjauksen sekä virike-edun.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa sosiaalialan koulutusta, kokemusta esimiestyöskentelystä, lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä monikulttuurisesta työstä, ajokorttia ja SPR:n arvoihin sitoutumista. Työ vaatii hyvää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tehtävien organisointiin sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Arvostamme hyviä IT–taitoja ja kokemusta työvuorosuunnittelusta. Vastaavan ohjaajan tehtävänä on vastata arjen toiminnan koordinoinnista, toimia ohjaajien lähiesimiehenä ja tukea heitä kasvatus- ja kotoutumista edistävässä työssä.

Valittua henkilöä pyydetään esittämään rikostaustaote eli rikosrekisteriote, joka on tarkoitettu esitettäväksi työnantajalle kun henkilö ryhtyy toimimaan alaikäisten kanssa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkka määrittyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G-palkkataulukon mukaan ja on palkkaluokassa G28.

Yhteyshenkilö: Apulaisjohtaja Evelyn Sõer, puh. 040 162 8938, evelyn.soer(at)redcross.fi

Täytä hakemus 15.2.2018 mennessä täällä ja lisää mukaan CV:si.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.