Työpaikat

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme idearikasta ja aikaansaavaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria lastenoikeusjärjestö Plan International Suomeen.

Onko sinulla näyttöjä menestyneiden kampanjoiden, tempausten ja muun vapaaehtoistoiminnan rakentamisesta?  Ja innostut ja innostat ihmisten parissa toimiessasi? Tule kanssamme edistämään tyttöjen oikeuksia! Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan osana kannustavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Tehtävässä innostat ihmiset mukaan toimimaan tyttöjen oikeuksien puolesta sekä koordinoit Planin valtakunnallista vapaaehtoisten verkostoa yhdessä kollegoiden kanssa. Plan International Suomen sadat vapaaehtoiset ovat korvaamattoman tärkeässä roolissa työssämme maailman lasten oikeuksien edistämisessä. Haluamme kehittää myös uusia tapoja toimia tyttöjen oikeuksien puolesta ja tähän työhön haluamme mukaan sinut!

Työtehtäviin kuuluvat:

  • aktiviteettien, tapahtumien ja kampanjoiden ideointi, suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa
  • vapaaehtoistoiminnan suunnittelu, kehittäminen, koordinointi ja arviointi
  • vapaaehtoisten rekrytointi, kouluttaminen, tukeminen ja heille viestiminen

Sinulla on:

  • näyttöjä menestyneiden, vapaaehtoisten tekemiseen pohjanneiden kampanjoiden, tempausten ja muiden aktiviteettien suunnittelusta ja koordinoinnista
  • pystyt sujuvasti sekä kehittämään ja konseptoimaan että roudaamaan ja ratkomaan käytännönasioita. Nautit monipuolisesta toimenkuvasta
  • organisoitunut työote, jossa tavoitteet pysyvät mielessä ja langat käsissä kiireenkin hetkillä
  • kykyä motivoida, innostaa ja tukea vapaaehtoisia. Saat virtaa ihmisten kanssa työskentelystä
  • sujuvat viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti
  • soveltuva korkeakoulututkinto ja omakohtaista kokemusta vapaaehtoisena toimimisesta
  • kiinnostus kehityskysymyksiin ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen. Eduksi laskemme osaamisen globaalikasvatuksesta ja vaikuttamisesta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.  Työpaikka on Helsingin Kalasatamassa. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä kotimaan matkustamista.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekry2(at)plan.fi 18.4. mennessä. Työhaastattelut järjestetään pääsääntöisesti 23.4. ja 25.4.

Lisätietoja antaa vaikuttamistyön ja vapaaehtoistoiminnan päällikkö Karoliina Tikka (050 377 0003) 10.4. klo 13–14 ja 13.4. klo 9–10. Nykyisestä vapaaehtoistoiminnastamme voit lukea lisää osoitteessa plan.fi/tulemukaan.

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. plan.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.