Työpaikat

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme innostavaa ja aikaansaavaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen lastenoikeusjärjestö Plan International Suomeen.

Onko sinulla kokemusta ja näkemystä vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä? Ja organisoitunut työote, jossa tavoitteet pysyvät mielessä ja langat käsissä kiireenkin hetkillä? Tule kanssamme edistämään tyttöjen oikeuksia! Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan osana innostunutta, osaavaa työyhteisöä.

Tehtävässä koordinoit Planin valtakunnallista vapaaehtoisten verkostoa yhdessä kollegoiden kanssa. Plan International Suomen sadat vapaaehtoiset ovat korvaamattoman tärkeässä roolissa työssämme maailman lasten oikeuksien edistämisessä. Vapaaehtoisryhmämme eri puolella Suomea kampanjoivat tyttöjen oikeuksien puolesta, kertovat Planin työstä kehitysmaissa sekä järjestävät tapahtumia ja näyttelyitä.

Koordinaattorin työtehtäviin kuuluvat:

  • vapaaehtoistoiminnan suunnittelu ja kehittäminen
  • vapaaehtoisten rekrytointi, kouluttaminen, ohjaaminen ja tukeminen
  • tapahtumien ja aktiviteettien ideointi ja toteutus

Sinulla on:

  • kokemusta vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä sekä kyky viedä asiat suunnitelmista käytäntöön
  • organisoitunut työote, jossa asiat pysyvät hallussa ja mieli hyvänä, vaikka palloja olisi ilmassa useita
  • kykyä motivoida, innostaa ja tukea vapaaehtoisia. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä.
  • sujuvat viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti
  • kokemusta tapahtumajärjestämisestä
  • soveltuva korkeakoulututkinto ja omakohtaista kokemusta vapaaehtoisena toimimisesta
  • kiinnostusta kehityskysymyksiin ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen

Eduksi lasketaan osaaminen globaalikasvatuksesta sekä kampanjoiden, viestinnän ja tapahtumakonseptien suunnittelusta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2018. Työpaikka on Helsingin Kalasatamassa. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä kotimaan matkustamista.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV lähetetään 22.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry(at)plan.fi. Työhaastattelut järjestetään pääsääntöisesti to 25.1.

Lisätietoja antaa vaikuttamistyön ja vapaaehtoistoiminnan päällikkö Karoliina Tikka (050 377 0003) 16.1. klo 9–11 ja 18.1. klo 9–11. Vapaaehtoistoiminnastamme voit lukea lisää osoitteessa plan.fi/tulemukaan.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.