Työpaikat

Vaikuttamistyön ja viestinnän koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen UN Women on YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin kansallinen komitea. Missiomme on tukea UN Womenin työtä naisten ja tyttöjen aseman ja oikeuksien edistämiseksi.

Haemme osaavaa vaikuttamistyön ja viestinnän koordinaattoria. Tehtävä on määräaikainen 18.11.2018 saakka (toimivapaan sijaisuus).

Päätehtäviä työssäsi ovat:

  • Vaikuttamistyön ja viestinnän eri osa-alueista vastaaminen
  • Sisällöntuotanto verkkosivuille, painettuihin julkaisuihin ja sosiaaliseen mediaan
  • Varainhankinnan kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen
  • Kansallisen Naiset, rauha ja turvallisuus -verkoston (1325) koordinointi

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden osoittaa ja kartuttaa osaamistasi vaikuttamistyön ja viestinnän kentällä YK-taustaisen järjestön palveluksessa
  • Monipuolisia työtehtäviä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja muiden kollegojen kanssa
  • Tiiviin ja lämminhenkisen työyhteisön sekä joustavat työajat

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vaikuttamistyön ja viestinnän parissa, asiantuntemusta sukupuolten tasa-arvo- ja kehityskysymyksissä, kykyä selkeään kirjalliseen esitystapaan sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivista asennetta, oma-aloitteista ja itsenäistä toimintatapaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lähetä hakemuksesi oheisen sähköisen lomakkeen kautta 7.12.2017 klo 16 mennessä. Haastattelemme valitut hakijat viikolla 50.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Elina Multanen, elina.multanen(at)unwomen.fi, puhelimitse 4.12.2017 klo 10–12 p. 040 578 1165.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.