Työpaikat

Vaikuttamistyön asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija. Lähetysseura saa  ulkoministeriön tukea kehitysyhteistyöhön sekä rauhan ja sovinnon hankkeisiin. Lähetysseura työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa.

Haemme palvelukseemme vaikuttamistyön asiantuntijaa pysyvään tehtävään rauhantyön ja vaikuttamisen yksikköön Helsinkiin. Taloudellisen oikeudenmukaisuuden asiantuntijan työ keskittyy verotuskysymyksiin, yritysten yhteiskuntavastuuseen sekä alkuperäiskansojen ja haavoittuvien ryhmien edustajien elinkeinon harjoittamisen mahdollisuuksien vahvistamiseen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa yliopistotasoista koulutusta ja vähintään 5–8 vuoden työkokemusta, verotus- ja yritysvastuukysymysten tuntemusta, prosessiosaamista ja vaikuttamistyön kokemusta sekä kokemusta hankehallinnosta ja PME -osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemusta viestinnästä. Hän työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monikulttuuriseen työympäristöön.

Arvostamme työkokemusta kehitysmaista ja/tai kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen järjestökentän sekä yrityssektorin ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä. Kirjoittamis- ja esiintymiskokemus katsotaan eduksi, sillä tehtäviin kuuluu materiaalien tuottaminen sekä esiintyminen tilaisuuksissa ja mediassa oman vastuualueen kysymyksissä.

Tehtävä alkaa 15.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakulomake viimeistään 12.11.2017 osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi/rekry

Lisätietoja 31.10. klo 15–17 ja 1.11. klo 9–13 antaa rauhan- ja vaikuttamistyön päällikkö Kristiina Rintakoski (kristiina.rintakoski(at)felm.org) tai 040 7176151.

Työpaikat

Controller
Finance and Administration Manager
Sairaanhoitaja
Hankesuunnittelija
Etsivän työn tekijä
Projektikoordinaattori
Ehkäisevän työn koordinaattori
ECHO Project Manager
Markkinointiviestinnän osaaja
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Tiedottaja itäiseen Afrikkaan
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Lähi-itään
Alueellinen kirkollisen työn koordinaattori Latinalaiseen Amerikkaan
Education Programme manager / Education Specialist
Ulkomaanosaston apulaisjohtaja
Varainhankinnan asiantuntija
Education Cluster Coordinator
F2F-koordinaattori
Viestinnän asiantuntija
Organisaation kehittämisen asiantuntija
Kolme ohjaajaa, Tirlittanin erityislastenkoti
Tuotantopäällikkö Maailma kylässä -festivaalille
Juristi
Markkinointisuunnittelija
Controller