Työpaikat

Ulkomaanosaston apulaisjohtaja

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. suomenlahetysseura.fi

Nykyisen apulaisjohtajan siirryttyä ulkomaantyön johtajaksi Suomen Lähetysseura hakee ulkomaanosaston apulaisjohtajaa.

Vastaat Suomen Lähetysseuran ulkomaanosaston strategian toteuttamiselle keskeisten hallinnon, tukijärjestelmien ja prosessien kehittämisestä ja toimivuudesta. Kykenet kehittämään ulkomaisen henkilöstö- ja taloushallinnon työkaluja sekä prosesseja yhdessä HR- ja talousyksikön kanssa. Toimit ulkomaantyön johtajan sijaisena ja ulkomailla toimivien aluepäälliköiden esimiehenä.

Sinulla on kansainvälistä työkokemusta sekä kykyä johtaa Lähetysseuran ulkomaantyön hallinnon kokonaisuutta. Sinun tulee olla organisointikykyinen, kehittämiseen ja vaikuttavuuden arviointiin suuntautunut henkilö.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa hallinnollista osaamista, kokemusta ulkomailla toimivien työntekijöiden henkilöstöasioiden hoidosta, tuntemusta kirkon kansainvälisestä työstä, sekä sitoutumista johtamisen erityisammattitutkinnon (JET) suorittamiseen.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Toimit luontevasti suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Hakijoiden nimiä ei julkaista.

Tehtävässä tulee aloittaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.5.2018 mennessä.

Hakemukset 4.3.2018 mennessä sähköisesti osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi/rekry. Lisätietoja antaa ulkomaantyön johtaja Tero Norjanen, p. +358 40 7648 229, tero.norjanen(at)felm.org (ti 20.2. klo 10.30–12.00 ja ke 28.2. klo 11.00–12.30).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.