Muut paikat

Tule mukaan maailma.netin lukijaraatiin!

Ilmoittaja

Maailma.net toteuttaa vuosina 2017–2018 ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella Kehityksen edistysaskeleita -juttusarjan, jossa käsitellään sitä, mitä hyvää kehitysmaissa on tapahtunut viime vuosina. Tarkoituksena on kertoa kehitysmaista hyviä uutisia katastrofikeskeisten uutisten vastapainoksi. Juttujen toivotaan tavoittavan etenkin nuoria 16-vuotiaista 24-vuotiaisiin.

Haluamme kirjoittaa mahdollisimman hyviä juttuja ja siksi etsimme nyt vapaaehtoisia nuoria jäseniä lukijaraatiimme. Lukijaraadin tehtävänä on lukea juttusarjan jutut ja antaa niistä meille palautetta sähköisen kyselyn avulla. Palaute annetaan nimettömästi, ja sen antamiseen kuluu muutama minuutti.

Haluatko liittyä lukijaraatiin ja vaikuttaa maailma.netin juttuihin? Mikäli olet 16–24-vuotias, lähetä sähköpostia osoitteeseen teija.laakso(at)maailma.net, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sarjassa tähän asti ilmestyneet jutut: http://www.maailma.net/aiheet/nakokulma/kehityksen-edistysaskeleita

Esimerkiksi koululuokat voivat liittyä lukijaraatiin myös tilapäisesti. Lisätietoa täällä: http://www.maailma.net/tule-mukaan-maailmanetin-lukijaraatiin

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.